Skip to main content

Sarajevo je građeno iz ljubavi, neka ga i dalje grade oni koji ga vole.

Sarajevo
je građeno iz ljubavi, neka ga i dalje grade oni koji ga vole.

Premium Construction Services

Kompanija Deseen pozicionirala se kao pouzdan partner u realizaciji građevinskih projekata sa specijalizacijom u završnim građevinskim radovima.

Inovativnim i kreativnim rješenjima, uz dugogodišnje iskustvo, te primjenu najviših standarda u industriji, našim klijentima stvaramo dodatnu vrijednost nekretnini!

15+

godina iskustva

100+

izvedenih projekata

O nama

Kao dugogodišnji sudionici procesa u građevinarstvu, iskustveno smo se odlučili profilirati u niši koju smatramo jako bitnom u kontekstu stvaranja dodatne vrijednosti za investitore i buduće korisnike.

Završni radovi u građevinarstvu su kao šlag na torti, neizbježan skup detalja koji objekat mogu diferencirati u potpunosti i uvrstiti ga u kontest najpoželjnijh prostora za život ili rad.

Deseen svoj početak bilježi 2013. godine kao usko specijalizovana kompanija za distribuciju fasadnih i dekorativnih zidnih obloga od prirodnih materijala.

Kroz samu prodaju pomenutih materijala formirala se posebno obučena ekipa zadužena za izradu umjetničkih djela na licu Našeg Grada. Kontinuirano razvijajući se kompanija prerasta u ozbiljnu građevinsku kompaniju i realizuje sve kompleksnije projekte.

Naša misija je da budemo kredibilan partner u realizaciji građevinskih projekata stvaranjem dodatne vrijednosti za partnere i buduće korisnike postavljanjem najviših standarda u industriji i primjenom dugogodišnjeg iskustva u pružanju inovativnih rješenja u ovoj oblasti poslovanja.

Vrijednosti

Kvalitet

Iskustvo i znanje

Posvećenost

Inovativna rješenja

Najviši standardi

Pouzdan partner

Dobra energija

ECO Friendly

Vrijednosti

Kvalitet

Iskustvo
i znanje

Posvećenost

Inovativna
rješenja

Najviši
standardi

Pouzdan
partner

Dobra
energija

ECO
Friendly

Aktualni projekti

Reference

Zašto odabrati nas?

Korporativne vrijednosti Deseen-a predstavljaju sinergiju osobina koje posjeduju naši zaposleni i naša kompanija, kao i ono čemu u svakodnevnom radu i odnosu sa našim poslovnim partnerima težimo.

Verujemo da je jedini put razvoja konstantno usavršavanje i unapređenje znanja.

Znanje i iskustvo predstavljaju našu fundamentalnu bazu u profesionalnom životu, zato ih unapređujemo jer to prepoznajemo kao ključni resurs za pružanje usluga visokog kvaliteta.

Kontinuirano nastojimo da premašimo očekivanja naših klijenata, pružamo im dodatne vrijednosti kombinirajući naša znanja i iskustva u kreiranju inovativnih rješenja koja odgovaraju njihovim potrebama. Naše vrijednosti definišu način na koji radimo u svakodnevnoj praksi, ali i ciljeve kojima kao tim težimo.

Pored znanja i iskustva, ono što nas razlikuje od drugih kompanija u oblasti izvođenja završnih građevinskih radova jeste strast prema poslu koji radimo. Zdrava energija koju prenosimo od samog vrha do klijenta koji zbog toga uživaju raditi s nama. Veze koje gradimo sa klijentima su dugotrajne i najrelevantniji su pokazatelj kvaliteta našeg rada.

Kontaktirajte nas

Email

Telefon

Facebook

Instagram